Case

SKOV

Automatisering med flexibilitet

SKOV bidrar till en effektiv och hållbar global livsmedelsproduktion som levererar hälsosam mat producerad med respekt för djurens välbefinnande. De tillhandahåller klimatlösningar, jordbruksförvaltning och digitala värdekedjetjänster för djurproduktion över hela världen.

Optimera processer i den dagliga verksamheten

SKOV är ett växande företag och har precis öppnat sitt nya distributionscenter i Glyngøre, för att bättre kunna säkerställa leverans till sina kunder över hela världen. SKOV letade efter en lösning som både kan optimera packprocessen i den dagliga verksamheten samt vara flexibel och skapa mervärde. Tillsammans har vi utvecklat en skräddarsydd end-of-line-lösning som kan möta deras behov. Packlösningen för SKOV var en kombination av både hel- och halvautomatiska maskiner, som tillsammans bidrar till en optimal packprocess.

Om lösningen

SKOV letade efter en lösning som både kan optimera packprocessen i den dagliga verksamheten samt vara flexibel och skapa mervärde.

Tillsammans har vi utvecklat en skräddarsydd end-of-line-lösning som kan möta deras behov. Packlösningen för SKOV var en kombination av både hel- och halvautomatiska maskiner, som tillsammans bidrar till en optimal packprocess.

Skräddarsydd

Tids- besparande

Packning av
pallar

Vill du veta mer om hur vi kan skapa värde för din packprocess?

Dela

Book et møde

Udfyld kontaktformularen og få en uforpligtende snak om hvordan vi kan optimere din pakkeproces.

Send en forespørgsel
Kontakt vores salgsteam
Picture of Mark Rosenkjær
Mark Rosenkjær
Picture of Thomas Andersen
Thomas Andersen
Boka ett möte

Fyll i kontaktformuläret och få ett kostnadsfritt samtal om hur vi kan optimera din packningsprocess.

Skicka en förfrågan
Kontakta vårt säljteam
Picture of Fredrik Martinsson
Fredrik Martinsson
Picture of Lars Cassiano
Lars Cassiano